Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 21: LA TRAVIATA - Oktober
OPERAKINO 21: LA TRAVIATA - Oktober

OPERAKINO 21: LA TRAVIATA - Oktober

Operakino ’21: LA TRAVIATA fra Rom 2020 – 140 minutter ex. pause.

Dette er den fjerde nye operaproduktion fra operaen i Rom siden begyndelsen af Coronaen. Efter den ekstraordinære fjernsynssucces med filmproduktionen af Barberen i Sevilla, som i december sidste år indviede Teatro dell'Opera di Romas sæson 2020-2021, blev succesen fulgt op med Verdis La Traviata i et nyt samarbejde mellem Lirico Romano og Rai Cultura.

La Traviata handler om den prostituerede Violetta, som forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham. Men Alfredos far er sikker på, at giftermålet vil ødelægge deres familie, og alt ender tragisk.

Lisette Oropesa er Violetta Valery, Saimir Pirgu Alfredo Germont og Roberto Frontali Giorgio Germont. Det er maestro Daniele Gatti der dirigerer, og Mario Martone står for instruktionen af denne nye version af Verdis mesterværk baseret på Alexandre Dumas den Yngres La Dame aux Camélias.
Forestillingen er optaget uden tilskuere.