Søndergyden 15
6630 Rødding
73845404

Spring køen over

Her i biografen starter din gode oplevelse allerede på vores hjemmeside :o)

Nogen af de funktioner vi har forberedt for dig er:

Billetter leveret direkte til din telefon

Uanset om du besøger vores hjemmeside med din desktop/laptop PC, din tablet (iPad eller andre) eller din telefon - så kan du bestille dine billetter til levering på din telefon (som en sms).

Du får også dine billetter som en pdf-fil leveret på en e-mail - den kan du skrive ud, medbringe i biografen og gå direkte til salen.

Hvis du har valgt at få billetten leveret som sms kan du nøjes med at medbringe din telefon. Beskeden indeholder informationer om dine billetter - og et link til en kode som du bedes åbne på din telefon når du skal ind i salen.Kontrolløren scanner koden på din telefon og du kan gå direkte i salen. På den måde kan du spare tid og penge på ikke at skulle printe din billet.

Skal I flere i biografen og kommer I ikke samtidig kan du videresende sms’en til dem du skal i biografen med - men naturligvis ikke til flere end dem du har købt billet til - ellers laver kontrolløren med hans scanner ballade :o)

Vi håber du får fornøjelse af papirløse billetter til biografen.

Design, køb og få leveret gavekort øjeblikkeligt

På vores hjemmeside kan du sætte et personligt gavekort til biografen op med en af vores mange gavekortsskabeloner.

Du vælger selv beløbet og du får kortet leveret som en pdf-fil på en e-mail i samme sekund som du gennemfører købet.Du kan enten udskrive kortet (passer med en foldet A4-side) og overrække gaven personligt – eller du kan simpelthen videresende pdf-filen med gavekortet til modtager.

Nemmere kan det ikke blive at give gavekort til gode oplevelser :o)

En hjemmeside til alle...

Vores hjemmeside er baseret på det der kaldes ’responsive design’ - det betyder for dig at du har en og kun en indgang til biografen - ingen bøvl med apps o.l. - hjemmesiden giver dig en oplevelse tilpasset dig uanset om du besøger den med PC, tablet eller telefon...

På Apples produkter kan du meget nemt gemme siden på dit skrivebord - på den måde er din vej til biografen altid kort :o)